Beveiliging Evenement


Bij het organiseren van een evenement, wilt u optimale veiligheid voor uw gasten en personeel, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. U wilt dat de gasten genieten van het evenement en hier positief op terug kijken. Omdat wij ons focussen op de waarborging van de orde, bent u gegarandeerd van de juiste beveiliging tijdens uw evenement. De grootte hiervan maakt ons niet uit. Wij spelen makkelijk in op de situatie. Door onze expertise wordt ieder sportevenement, muziekfestival, evenement in de stad, bedrijfsevenement, een succesvol beveiligd evenement.

Samen voor een veilig evenement


Om het evenement in goede banen te leiden, houden wij een helder oog op elke bezoeker, om zo mogelijke escalaties te voorkomen en zorg te dragen voor de veiligheid van de andere bezoekers. Wij beschikken over de juiste communicatieve vaardigheden om het contact met de bezoekers soepel te laten verlopen.

Wij zorgen bij evenementbeveiliging voor:

Calamiteitenplannen
Conflicthantering
Toegangscontrole
Podiumbewaking
Persoonsbegeleiding
Persoonsbeveiliging


Ad Hoc Beveiliging


Heeft u personeelsuitval? Of andere problemen waar u zo snel mogelijk beveiliging bij wilt hebben? In elk geval zijn wij bereid u de geschikte oplossing te bieden en zorgen wij ervoor dat u de veiligheid ervaart in elke situaties. Situaties waar u een Ad Hoc beveiliger bij nodig kan hebben:
Brand
Inbraak
Storingen aan uw alarminstallatie
Verbouwingen
Schade aan uw pand
Uitval van uw personeel


Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!


Onder andere bieden wij beveiliging voor: objecten, evenementen, winkels, zorg & Ad Hoc. Bent u geïnteresseerd in een van onze soorten beveiliging? Of wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor u probleem? Neem dan zeker een contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! We zorgen graag voor uw veiligheid!

Volgt u ons al op en Linkedin voor de laatste ontwikkelingen?

Kunnen wij u helpen?

Call Now ButtonBel direct