Erkend beveiligingsbedrijf in Almere

Bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf in de regio Almere? Bij Born Secure bent u aan het juiste adres. Wij staan onder andere voor ad hoc beveiliging en kwaliteit en passen onze diensten dus volledig aan uw wensen en behoeften aan. We zijn gevestigd in Almere, maar zijn werkzaam door geheel Nederland. Onze beveiliging is in te zetten in onder andere winkels, ziekenhuizen en zorginstellingen, de hospitality en musea, maar we beveiligen ook evenementen en festivals. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt staan we voor u klaar met een aanpak op maat en denken we actief met u mee voor de meest praktische en veilige oplossing.

Bel: 036 2070099

Ad hoc beveiliging

Bij Born Secure beschikken we over een groot team van ervaren beveiligers, waardoor we snel kunnen inspelen op elk type beveiligingsaanvraag. Of het nu om objecten draait of een muziekfestival, onze ad hoc beveiliging is in elke situatie en op elk moment in te schakelen. Wij beveiligen panden, woningen, personen en evenementen en stellen daarvoor altijd gezamenlijk met de klant een plan van aanpak op. Als erkend particulier beveiligingsbedrijf weten we precies welke risico’s er aan verschillende locaties en situaties verbonden zitten, waardoor we mogelijke schade aan objecten, panden of personen kunnen voorkomen. Onze ervaren beveiligers zorgen ervoor dat u veiligheid ervaart in elke situatie.

beveiliger

Zorgbeveiliging op maat

Een van de diensten waar we als erkend beveiligingsbedrijf in gespecialiseerd zijn is zorgbeveiliging op maat. Denk hierbij aan het beveiligen van een ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis en GGD instelling. Dit kan nodig zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden en de bewoners/gebruikers een veilig gevoel te geven. Zo kunnen uw primaire werkzaamheden doorgaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijke veiligheidsrisico’s. Onze beveiligers zijn er echter niet alleen ter preventie, maar ook in het geval van calamiteiten. Ze zijn voorbereid op de meest onverwachte situaties en spelen daar adequaat op in. Of het nu een GGD instelling of bejaardentehuis betreft, zij weten hoe ze omgaan met alle vormen van geweld, en beschermen daarbij bewoners, werknemers en andere gebruikers.

Onze werkwijze en prijzen

Bij Born Secure staan we voor beveiliging op maat in de grootst mogelijke zin van het woord. Dit kan personenbeveiliging zijn, maar ook de beveiliging van objecten en/of instellingen. Daarmee perken we risico’s tot een minimum in en brengen we een gevoel van rust en veiligheid. Doordat elk type beveiliging een aanpak op maat vereist, hanteren we geen standaard prijzen voor het inhuren van onze beveiligers. Bij elke aanvraag geven we eerst een advies op maat, waar u een bijpassende offerte bij ontvangt en u direct inzicht heeft in de kosten. Gaat u met ons in zee? Dan kunnen we direct voor u aan de slag! Door onze vestigingsplaats Almere zijn we met name actief in de provincies Flevoland, Noord Holland en Utrecht, maar zijn werkzaam door het gehele land. We hebben reeds in onderstaande plaatsen onze diensten mogen verlenen:

 • Alkmaar
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Blaricum
 • Dronten
 • Ermelo
 • Haarlem
 • Harderwijk
 • Hilversum
 • Lelystad
 • Purmerend
 • Zaandam
 • ZwolleDe zekerheid van
Born Secure
 


Contact

Call Now ButtonBel direct