Evenementbeveiliging


Met onze focus op de waarborging van de orde tijdens grote en kleine evenementen, bent u gegarandeerd van de juiste beveiliging. Zo wordt door ons ieder sportevenement, muziekfestival, evenement in de stad, bedrijfsevenement, een succesvol beveiligd evenement.

Tijdens ieder evenement houden wij een helder oog op elke bezoeker, om zo mogelijke escalaties te voorkomen en zorg te dragen voor de veiligheid van de medewerkers en bezoekers. Onze beveiligers bevatten de juiste communicatieve vaardigheden om het contact met de bezoekers in goede banen te leiden.


Wij zorgen bij evenementbeveiliging voor:

Calamiteitenplannen
Conflicthantering
Toegangscontrole
Podiumbewaking
Persoonsbegeleiding
Persoonsbeveiliging


Altijd al beveiliger willen worden?

En nog geen diploma behaald?


Pak dan nu je kans!
1. Je krijgt eerst een betaalde baan als service medewerker.
2. In de tussentijd behaal je bij ons de opleiding als evenementenbeveiliger.
3. éénmaal 6 maanden gewerkt te hebben als evenementenbeveiliger.
Heb je de mogelijkheid om een opleiding beveiliger 2 bij ons te volgen.

De opleiding
De Event Security Officer (ESO) opleiding bestaat uit een theoriedeel en praktijkdeel. Tijdens 3 lesavonden, die wij in Utrecht of online verzorgen, trainen wij jou voor het theorie examen. De lesavonden worden afgesloten met een oefenexamen.
Na het behalen van dit examen start je met de praktijk. Je werkt dan (betaald) als evenementenbeveiliger in opleiding op de leukste events in- en buiten de regio Amsterdam. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Nieuwsgierig geworden ?

Laat snel een bericht achter

    Kunnen wij u helpen?

    Call Now ButtonBel direct