Gecertificeerde beveiliger inhuren

Bij Born Secure kunt u een gecertificeerde beveiliger inschakelen voor bijvoorbeeld het beveiligen van een evenement, een GGZ instelling, een ziekenhuis of bepaald persoon of object. Dit wil zeggen dat deze persoon een erkend beveiliger is en dus in alle situaties weet hoe hij/zij moet handelen. Wij beschikken als beveiligingsbedrijf over het VEB keurmerk, wat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise op het gebied van beveiliging. In onze optiek is beveiliging altijd maatwerk. U kunt bij ons dan ook een gecertificeerde beveiliger inhuren voor allerlei verschillende doeleinden en ook een team van meerdere beveiligers is een optie. Bovendien kan dit zowel op vaste basis (bijvoorbeeld in een winkel) als incidenteel (zoals op een festival of congres). Of u nu een tijdelijke beveiliger inschakelt of iemand op een vaste plek wilt hebben, u profiteert bij Born Secure altijd van de kwaliteit van een beveiligingsbedrijf met keurmerk.

Bel: 036 2070099

Ga voor een erkende beveiliger in de zorg

Ook op andere locaties, maar zéker in de zorg is het belangrijk een erkende beveiliger in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat er geen ongewenste bezoekers het pand binnenkomen, dat er bij calamiteiten snel en gericht wordt gehandeld, en dat de veiligheid van bewoners, patiënten, werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Een gecertificeerde beveiliger van Born Secure is breed inzetbaar en garandeert u kwaliteit en expertise op het gebied van beveiliging. Ze zijn bijvoorbeeld in te zetten bij de behandeling van arrestanten en agressieve of zeer verwarde patiënten. En uiteraard zijn onze beveiligers er ook voor een vriendelijke groet en stralen ze gastvrijheid en rust uit.

beveiliger

Gecertificeerde beveiliger voor een evenement

Ook voor evenementen als congressen, festivals en concerten kunt u bij ons erkende beveiligers inschakelen. We hebben ruime ervaring met het beveiligen van evenementen en onze beveiligers weten precies waar ze op moeten letten om de veiligheid te waarborgen. Ze handelen proactief wanneer ze een dreigende situatie vermoeden of zien aankomen en handelen waar nodig als team. Ze garanderen kwaliteit en 100% commitment en handelen volgens de kernwaarden respect, beleefdheid, eerlijkheid en integriteit.

Security host

De functie van een security host is meervoudig. Een security host is iemand die toeziet op de veiligheid van bijvoorbeeld instellingen en organisaties en tijdens evenementen en concerten. Tevens heeft de security host een dienstverlenende functie en is vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Bij Born Secure kunt u uitstekend terecht voor het inhuren van een security host voor diverse doeleinden. Onze medewerkers zijn gedegen opgeleid, representatief, zeer servicegericht, gastvrij en bovenal klantvriendelijk en communicatief sterk. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie of evenement te bespreken

Vraag een offerte op maat aan

Doordat beveiliging in onze ogen altijd maatwerk is kunnen we geen vaste prijzen aanbieden. Wilt u weten wat een gecertificeerde beveiliger voor u kan betekenen en wat daarvan de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier op onze website.

We hebben onze diensten onder andere reeds mogen leveren in de volgende steden, maar zijn vooral werkzaam in de gehele regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland. Daarnaast zijn wij ook in de rest van het land in te schakelen, dus contacteer ons gerust wanneer u in een andere regio een gecertificeerde beveiliger nodig heeft.

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Blaricum
 • Dronten
 • Ermelo
 • Haarlem
 • Harderwijk
 • Hilversum
 • Lelystad
 • Purmerend
 • Zaandam
 • Zwolle  De zekerheid van
  Born Secure
   


  Contact

  Call Now ButtonBel direct