Objectbeveiliger diverse locaties M/V

Sta jij stevig in je schoenen en komt veiligheid bij jou altijd op de eerste plaats? Ben jij daarnaast klantvriendelijk, stressbestendig en beschik je over goede contactuele eigenschappen? Dan zijn wij bij Born Secure op zoek naar jou. Voor een grote opdrachtgever met meerdere locaties in heel Nederland zoeken wij gediplomeerde en ervaren objectbeveiliger. (Beveiliger 2 diploma + minimaal 2 jaar ervaring als beveiliger). Wil jij ook een bijdrage leveren aan de dagelijkse veiligheid en gastvrijheid van bezoekers op een leuke locatie, lees dan gauw verder.

Functieomschrijving:

Zorg jij voor een gastvrij, warm en professioneel welkom dat naadloos aansluit op de bedrijfsidentiteit van de opdrachtgever en die de bezoekbeleving van de gast versterkt. Je moet daarbij ook ‘stevig in je schoenen’ staan want je komt met veel mensen in aanraking van directie en gasten tot en met externe werklieden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel verbaal als schriftelijk en je bent representatief met een flexibele instelling en goede motivatie. Daarnaast pak je de diverse taken die met deze functie gepaard gaan op een professionele manier aan.

 

Je bent namelijk ‘het gezicht’ van de opdrachtgever. Je bent een op en top gastvrouw/heer en zeer dienstverlenend ingesteld, je hebt oog voor detail, je bent oplossingsgericht en hebt een praktische instelling. Naast de receptiewerkzaamheden worden de werkzaamheden afgewisseld met telefoonverkeer, en administratieve werkzaamheden, zoals het in ontvangst nemen en verwerken van pakketjes en aangetekende post. Kortom door jouw enthousiaste werkwijze, aandacht en deskundigheid maak jij het verschil voor zowel de opdrachtgever als de gast.

Het gaat hier om locaties in de omgeving van:

– Gelderland
– Zeeland
– Noord-Brabant
– Noord-Holland
– Zuid-Holland
– Utrecht

Overige werkzaamheden:

– Vanaf de receptie sta je mensen persoonlijk/telefonisch op een vriendelijk en behulpzaam manier te woord
– Je meldt de gasten aan
– Je beantwoordt vragen
– Je verzorgt de uitgifte van toegangspassen
– Je behandelt van e-mails
– Zorgen dat de ontvangstruimte er netjes en verzorgd uitziet

LET OP: Sollicitaties die niet aan de minimale vereisten voldoen worden niet in behandeling genomen

 

Functie-eisen:

– Ervaring met receptiewerkzaamheden, telefooncentrales en/of op hospitality vakgebied.

– Computervaardigheden met MS Office en verschillende reserveringsprogramma’s.

– Van onbesproken gedrag (antecedentenonderzoek VOG, maakt deel uit van de selectieprocedure).

– In bezit van rijbewijs en auto.

– In het bezit van BHV of de bereidheid deze te behalen.

 

Wij bieden:

– Goed salaris, conform de cao
– Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
– Persoonlijk en sociaal contact
– Open communicatiestructuur

Born Secure is een bedrijf waarbij de medewerker voorop staat en de lijnen met het management kort zijn. Je kan bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Particuliere Beveiliging. Ook weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.

 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan naar deze leuke functie als je voldoet aan het profiel. Je wordt door de politie uitgebreid gescreend voor deze functie. Heb je een strafblad of sta je bij de politie geregistreerd vanwege criminele activiteiten? Dan kom je niet in aanmerking voor deze functie. Wij zien jouw motivatiebrief aangevuld met jouw CV met belangstelling tegemoet.

 

Voor vragen over deze vacature zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoon: 036 – 2070099

 

Acquisitie van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Call Now ButtonBel direct