Winkel beveiliging inhuren?

Voelt u zich niet meer veilig in uw winkel? Is er de laatste periode veel gestolen? Kies dan het zekere voor het onzekere en ga voor winkelbeveiliging! Onze beveiligers beveiligen niet alleen uw pand, maar ook uw personeel, uw assortiment én uw klanten! Voordat wij de juiste winkelbeveiliging kiezen gaan we vooral, gezamenlijk met u, alle veiligheidsrisico’s in kaart brengen. Vanuit deze risico’s stellen wij een geschikt beveiligingsplan op.  Wanneer u al enkele beveiliging heeft in uw winkel kijken we of deze meegenomen kunnen worden in het plan. Het veiligheidsplan dat wij samen met u opstellen, passen wij ook aan indien u de opstelling in uw winkel verandert.

Wij vinden het van belang dat wij niet in de weg staan van de identiteit en de laagdrempeligheid van uw pand. Wij houden uw wensen hoog in het vaandel, wij zijn klantvriendelijk, sociaal en representatief en wij grijpen direct in bij veiligheidsrisico’s.

 

Winkel beveiliging zoals het hoort

Met onze expertise op het gebied van winkelbeveiliging, kunt u zeker bij ons terecht voor de juiste aanpak. Onze aanpak start vanaf het moment dat u contact met ons opneemt. Nadat wij uw aanvraag hebben geanalyseerd, geven wij u een uitgebreide uitleg over wat mogelijk is. Hierbij zorgen wij vooraf voor een overzicht van de veiligheid die wij kunnen bieden en hierna zorgen wij ervoor dat elk aspect veiliggesteld wordt. Aan het eind van de opdracht, ontvangt u van ons ook een compleet overzicht van het geleverde werk en van de mogelijke bevindingen.

Born Secure voor uw winkel beveiliging

Born Secure is een jong particulier beveiligingsbedrijf. Het bedrijf is opgericht door de heer Q. M. Spier, de huidige directeur/eigenaar van het bedrijf. De professionele beveiligers van Born Secure hebben ruime ervaring in diverse specialiteiten en zijn daardoor flexibel inzetbaar.

Hiernaast hanteert Born Secure een platte organisatiestructuur, waardoor er snel kan worden ingespeeld op elke aanvraag en wij flexibel en snel aan elke wens kunnen voldoen.
Born Secure is een landelijk bedrijf en wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Door de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ook aan last minute aanvragen voldoen.

 

Wilt u meer informatie over winkel beveiliging inhuren? Neem dan direct contact op!

Wilt u meer informatie over onze winkelbeveiliging? Of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag uw veiligheidsplan!

 

Call Now ButtonBel direct