Zorgbeveiliging inhuren

Bij Born Secure kunt u terecht voor zorgbeveiliging van de beste kwaliteit. Wij beschikken over een groot team beveiligers die onder andere gespecialiseerd zijn in zorgbeveiliging, nachtbewaking en receptiediensten. Voor veel zorginstellingen is dit van groot belang om de veiligheid van zowel bewoners en patiënten alsmede medewerkers en bezoekers te kunnen garanderen. Of het nu een verzorgingshuis of een ziekenhuis betreft, in veel gevallen kunnen mensen vrij naar binnen en buiten lopen, binnen bezoekuren althans. Om daar toch enige controle op te houden is het inschakelen van een zorgbeveiliger zeer effectief. Deze weet de diverse risico’s in te schatten en handelt proactief bij het vermoeden of het vaststellen van een mogelijke dreiging, in welke vorm dan ook.

Bel: 036 2070099

Zorg beveiliging gedurende de nacht: nachtbewaking

Onze zorgbeveiligers zijn niet alleen overdag beschikbaar, maar zeker ook gedurende de nacht. Dit noemen we ook wel nachtbewaking. Ze ondersteunen daarbij de zorg door het pand te bewaken, te controleren wie er naar binnen wil en in te grijpen bij eventuele calamiteiten en/of incidenten. Dit kan interessant zijn voor een verpleeghuis, verzorgingshuis of andere zorginstellingen, zoals een GGZ of GGD instelling. Onze zorgbeveiliger is bovendien een vast aanspreekpunt en kent de instelling als geen ander.

beveiliger

Veiligheid bij bijzondere bezoekers

Een van de redenen dat instellingen een zorgbeveiliger inschakelen is bij de behandeling van bijzondere bezoekers, zoals arrestanten en agressieve patiënten. Deze komen vrijwel altijd onverwachts binnen en dan is het zaak dat er snel gehandeld kan worden en er een zorgbeveiliger paraat staat. Deze staat garant voor het veilig begeleiden, vervoeren en behandelen van de patiënt in kwestie en beschermt daarbij de andere zorgmedewerkers en medepatiënten. Voor elk type patiënt zijn wij correct opgeleid en dus weten we precies hoe we in verschillende situaties moeten handelen.

Waarin verschilt zorgbeveiliging van reguliere beveiliging?

Bij Born Secure beschikken we over een groot team beveiligers, die allemaal hun eigen specialisaties hebben. Zorgbeveiliging is er daar één van en deze kan niet zomaar met reguliere beveiliging worden vergeleken. Een zorgbeveiliger moet, of deze nu als nachtbewaker werkt of gedurende de dag, kunnen omgaan met zeer bijzondere situaties. Denk bijvoorbeeld aan dronken, verwarde of emotionele patiënten (of familie!), agressie jegens zorgpersoneel of specifieke situaties binnen de verslavingszorg. Onze zorgbeveiligers zijn voorbereid op al dit soort situaties en kunnen daar bekwaam en adequaat op inspelen. Ze zijn allen gecertificeerd en hebben reeds de nodige ervaring opgedaan om de juiste kwaliteit te kunnen bieden.

Zorgbeveiliger inhuren?

U kunt bij ons door het hele land zowel een tijdelijke zorgbeveiliger inhuren als een beveiliger voor een langere periode. We zitten gevestigd in Almere en daardoor hebben we in de provincies Flevoland, Utrecht en Noord-Holland inmiddels een groot klantenbestand weten op te bouwen, maar zoals aangegeven werken we landelijk. De kosten van zorgbeveiliging zijn afhankelijk van de locatie, de gewenste beveiliging en de omvang van de werkzaamheden. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat. We analyseren dan de hulpvraag en komen met passende oplossingen die optimale bescherming bieden tegen alle mogelijke veiligheidsrisico’s.

We zijn onder andere reeds werkzaam in onderstaande steden, maar onze zorgbeveiligers zijn zeer flexibel in te zetten door het hele land:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Blaricum
 • Dronten
 • Ermelo
 • Haarlem
 • Harderwijk
 • Hilversum
 • Lelystad
 • Purmerend
 • Utrecht
 • Zaandam
 • ZwolleDe zekerheid van
Born Secure
 


Contact

Call Now ButtonBel direct