Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Born Secure geloven we sterk in de kracht van maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van een positieve impact op onze gemeenschap. Onze inzet reikt verder dan enkel zakelijke activiteiten; we streven ernaar om bij te dragen aan initiatieven die het welzijn van anderen bevorderen. Jaarlijks reserveren wij een budget zodat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om een goed doel te ondersteunen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Binnen Born Secure omarmen we een inclusieve aanpak van werkgelegenheid. Wij hebben ons gecommitteerd aan het bieden van kansen aan individuen die een verschil willen maken in hun loopbaan. 

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Hierdoor bieden wij leerlingen de gelegenheid om waardevolle ervaring op te doen. Onze stagiaires worden toegewezen aan bekwame stagebegeleiders, die hun vorderingen monitoren en, indien nodig, begeleiden.

Onze historie van betrokkenheid

Stichting Wensjes

10 Juli 2022

Samen met onze medewerkers  hebben wij ervoor gekozen om een lokale stichting te ondersteunen tijdens de feestdagen. Onze steun ging dit jaar uit naar Stichting Wensjes uit Almere, geleid door Els Boxtel. Wij hebben tien kerstpakketten gedoneerd aan gezinnen in Almere die het moeilijk hebben, om hen warme feestdagen te bezorgen.

KWF Kankerfonds​

10 augustus 2023

Wij hebben ervoor gekozen om het KWF Kankerfonds te ondersteunen vanuit een diepgevoelde toewijding. Wij hebben enkele medewerkers die dierbare familieleden hebben verloren aan deze ziekte. Onze betrokkenheid bij het KWF Kankerfonds is geworteld in een gemeenschappelijk verlangen om een positieve bijdrage te leveren en het belang van kankeronderzoek en -steun te benadrukken.

Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Beste, hoe kan ik je van dienst zijn?