Over ons

Quincy Spier

Oprichter van Born Secure B.V.

In 2016 besloot ik mijn passie voor Beveiliging en Gastheerschap te combineren en de opleiding Beveiliging te volgen. Mijn doel was om een carrière op te bouwen in de  Beveiligingsindustrie en mijn bijdrage te leveren aan het waarborgen van veiligheid en gemoedsrust voor mensen en eigendommen.

Tijdens mijn eerste baan als Beveiligingsmedewerker stond ik vaak urenlang bij een lift zonder noemenswaardige activiteit. Dit zette me aan het denken en ik besloot mijn eigen weg te volgen. Ik wilde meer doen om mensen te helpen en een positieve klantbeleving te creëren.

Met deze visie begon ik mijn eigen onderneming en begon ik te werken met verschillende opdrachtgevers, die actief waren op de zakelijke markt. Ik ontdekte al snel dat de klantbeleving het grootste belang was. Mijn focus lag niet alleen op veiligheid, maar ook op het creëren van een warme en Gastvrije omgeving waarin mensen zich welkom en comfortabel voelen.

Daarom hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid en leveren we naast beveiligingsdiensten ook professionele Receptionistes.

Door mijn toewijding aan klantenservice en Gastvrijheid, hebben we een netwerk van tevreden klanten kunnen opbouwen. Ik geloof dat persoonlijke aandacht, betrokkenheid en het anticiperen op de behoeften van onze klanten het verschil maken. Onze missie is om een veilige omgeving te bieden waarin mensen met een gerust hart kunnen werken en verblijven, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun veiligheid.

Nu, enkele jaren later, zijn we uitgegroeid tot een hecht team van meer dan 25 collega’s, allemaal toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service. Onze focus blijft liggen op de zakelijke markt, waar we onze expertise in Beveiliging combineren met onze professionele Beveiligers en Receptionistes om een ongeëvenaarde klantbeleving te bieden.

Wij geloven dat een persoonlijke benadering het verschil maakt. Het begint met oogcontact, een warm welkom en een vriendelijke glimlach. Deze kleine gebaren maken al snel het verschil. Daarom fungeren onze Security hostesses eerst als Gastheer of Gastvrouw en vervolgens als Beveiliger.

Wat maakt ons uniek?

Persoonlijke gastvrijheid: Bij Born Secure staat persoonlijke Gastvrijheid centraal. Onze Security hostesses zijn getraind om een vriendelijke en gastvrije sfeer te creëren. Ze zorgen ervoor dat uw bezoekers en medewerkers zich welkom en op hun gemak voelen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een veilige omgeving.

Beveiliging op maat: Wij begrijpen dat elke zakelijke omgeving uniek is. Daarom bieden wij Beveiligingsoplossingen op maat aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om Objectbeveiliging, Receptiediensten of een combinatie daarvan, wij leveren de juiste oplossingen die voldoen aan uw eisen.

Ervaring en professionaliteit: Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in Hospitality en beveiliging. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om uit te blinken in zowel gastvrijheid als beveiliging. U kunt vertrouwen op onze expertise en onze toewijding om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden

Missie

Onze missie is om de hoogste kwaliteit beveiligingsdiensten aan te bieden in de object- en receptieservice. Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van langdurige relaties met onze klanten, waarbij we ons richten op hun visie en veiligheid. We streven ernaar om een veiligere omgeving te creeren voor onze klanten.

Visie

Onze visie is om een toonagevende beveiligingsdienstverlener te zijn die staat voor beveiligings oplossingen in elk denkbare situatie. We streven naar voortdurende verbetering en groei, waarbij we ons richten op het leveren van hoogwaardige diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.

Missie

Onze missie is om de hoogste kwaliteit beveiligingsdiensten aan te bieden in de object- en receptiediensten. Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van langdurige relaties met onze klanten, waarbij we ons richten op hun visie en veiligheid. We streven ernaar om een veiligere omgeving te creëren voor onze klanten.

Visie

Onze visie is om een toonagevende beveiligingsdienstverlener te zijn die staat voor beveiligings oplossingen in elk denkbare situatie. We streven naar voortdurende verbetering en groei, waarbij we ons richten op het leveren van hoogwaardige diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.

Wij geloven in het creëren van een veilige en gastvrije omgeving voor onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat beveiliging, receptie en gastvrijheid hand in hand kunnen gaan en dat onze beveiligers een belangrijke rol spelen in het creëren van deze omgeving. Onze beveiligers zijn niet alleen alert en duidelijk in hun communicatie, maar ook sociaal en gastvrij. We investeren in onze medewerkers en zorgen ervoor dat ze goed getraind en gemotiveerd zijn. Zo kunnen zij zich snel aanpassen aan verschillende situaties en de klant de beste service bieden. Bij ons is de klant koning en we streven ernaar om onze klanten te ontzorgen en een veilig gevoel te geven.

- Quincy Spier

Directeur

Samenwerken?

Plan hieronder een afspraak.

Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Beste, hoe kan ik je van dienst zijn?