Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons? Druk dan op de onderstaande koppen of stuur ons een bericht .
Hotel beveiliging van Born Secure uit Almere
 Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons? Druk dan op de onderstaande koppen of stuur ons een bericht .


Born Secure


Born Secure is een jong particulier beveiligingsbedrijf. Het bedrijf is opgericht door de heer Q. M. Spier, de huidige directeur/eigenaar van het bedrijf. De professionele beveiligers van Born Secure hebben ruime ervaring in diverse specialiteiten en zijn daardoor flexibel inzetbaar.


Hiernaast hanteert Born Secure een platte organisatiestructuur, waardoor er snel kan worden ingespeeld op elke aanvraag en wij flexibel en snel aan elke wens kunnen voldoen.
Born Secure is een landelijk bedrijf en wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Door de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ook aan last minute aanvragen voldoen.


Beveiliging zoals het hoort


Met onze expertise op het gebied van objectbeveiliging, winkelbeveiliging, ad-hoc-beveiliging, evenementen beveiliging en zorgbeveiliging, kunt u zeker bij ons terecht voor de juiste aanpak.
 Onze aanpak start vanaf het moment dat u contact met ons opneemt.

Nadat wij uw aanvraag hebben geanalyseerd, geven wij u een uitgebreide uitleg over wat mogelijk is. Hierbij zorgen wij vooraf voor een overzicht van de veiligheid die wij kunnen bieden en hierna zorgen wij ervoor dat elk aspect veiliggesteld wordt. Aan het eind van de opdracht, ontvangt u van ons ook een compleet overzicht van het geleverde werk en van de mogelijke bevindingen.


Onze diensten


Hotel beveiliging van Born Secure uit Almere

Een vraag stellen
of gebruik maken van onze dienst?


Neem contact
met ons op.

Contact
Call Now ButtonBel direct