Over Born Secure


Born Secure is een particulier beveiligingsbedrijf. Het bedrijf is opgericht door de heer Q. M. Spier, de huidige directeur/eigenaar van het bedrijf.
De professionele beveiligers van Born Secure hebben ruime ervaring in diverse specialiteiten en zijn daardoor flexibel inzetbaar. Hiernaast hanteert Born Secure een platte organisatiestructuur, waardoor er snel kan worden ingespeeld op elke aanvraag en wij flexibel en snel aan elke wens kunnen voldoen.
Born Secure is een landelijk bedrijf en wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Door de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ook aan last minute aanvragen voldoen.


Beveiliging voor eenieder


Born Secure biedt beveiliging aan voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten. Iedere klant kan gebruikmaken van onze diensten en onze gunstige tarieven. Wij passen ons ook aan, aan de identiteit van uw omgeving. Wilt u meer weten over onze tarieven en wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.
Voor meer vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons.


Een vraag stellen
of gebruik maken van onze dienst?


Neem contact
met ons op.

Contact opnemen 


Born Secure


Born Secure is een jong particulier beveiligingsbedrijf. Het bedrijf is opgericht door de heer Q. M. Spier, de huidige directeur/eigenaar van het bedrijf. De professionele beveiligers van Born Secure hebben ruime ervaring in diverse specialiteiten en zijn daardoor flexibel inzetbaar.


Hiernaast hanteert Born Secure een platte organisatiestructuur, waardoor er snel kan worden ingespeeld op elke aanvraag en wij flexibel en snel aan elke wens kunnen voldoen.
Born Secure is een landelijk bedrijf en wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Door de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ook aan last minute aanvragen voldoen.


Beveiliging zoals het hoort


Met onze expertise op het gebied van objectbeveiliging, winkelbeveiliging, ad-hoc-beveiliging, evenementen beveiliging en zorgbeveiliging, kunt u zeker bij ons terecht voor de juiste aanpak.
 Onze aanpak start vanaf het moment dat u contact met ons opneemt.

Nadat wij uw aanvraag hebben geanalyseerd, geven wij u een uitgebreide uitleg over wat mogelijk is. Hierbij zorgen wij vooraf voor een overzicht van de veiligheid die wij kunnen bieden en hierna zorgen wij ervoor dat elk aspect veiliggesteld wordt. Aan het eind van de opdracht, ontvangt u van ons ook een compleet overzicht van het geleverde werk en van de mogelijke bevindingen.


Onze dienstenEen vraag stellen
of gebruik maken van onze dienst?


Neem contact
met ons op.

Contact

De zekerheid van
Born Secure
 


Contact


De zekerheid van
Born Secure
 

24/7 bereikbaar
24/7 beschikbaar
Professioneel opgeleid
Flexibel
Resultaatgericht
Kwaliteit

Call Now ButtonBel direct